Örökbefogadás

Mit jelent az örökbefogadás?
Világszerte elterjedt formája az állatkerti állatok támogatásának, amely Szegeden is nagy hagyományoknak örvend. Nem kell hazavinnie a kedvencét, az továbbra is az állatkertben marad. Viszont azzal, hogy örökbe fogadta, az erre felajánlott összeggel egy évig támogatja az állat tartását, így hivatalosan is nevelőszülőjévé válik erre az időszakra.DSC_0593 A Vadaspark egy oklevél átadásával hitelesíti az örökbefogadás tényét, sőt, ezt feltüntetjük az örökbefogadók falán, illetve az állatkert honlapján. Minden örökbefogadónkat szívesen látunk az Állatok Világnapján, az Állatkerti Szülői értekezleten. Időtartam: egy évre szól. Kizárólagosság: nincsen, egy állatot többen is örökbe fogadhatnak.
Minimális örökbefogadási összeg:
– magánszemélyeknek és iskolai, óvodai csoportoknak legalább 10.000 forint
– cégeknek, intézményeknek legalább 80.000 forint
Tudnivalók:

Az örökbefogadók falán kiemelt módon jelenítjük meg a támogatását. Az iskolai, óvodai csoportoknak legalább 30.000 Ft összeg esetén foglalkozás keretében mutatjuk be a kiválasztott állatot, és hasonló kiemelt megjelenést kapnak az örökbefogadók falán. A cégek, intézmények örökbefogadását, ha kérik, egy tábla örökíti meg az állat kifutójánál. Az örökbefogadó nevét a honlapunkon is feltüntetjük, az adott állatfaj ismertetőjénél.
Az örökbefogadás módja:
Ha kiválasztotta kedvencét, keressen minket e-mailen (info@zoo.szeged.hu) vagy telefonon (+36 62 542 530),  de ezen az oldalon online is örökbefogadhat! Csekkel vagy átutalással lehet kifizetni a támogatási összeget, a Szegedi Vadasparkért Alapítvány számlaszámára (az Alapítvány adószáma: 19083694-1-06, a számlaszáma: 12067008-01437835-00100002). Kérjük, a megjegyzés rovatot így töltse ki: Az <állatfaj> örökbefogadása! Csak a pénz megérkezése után, vagy a befizetés igazolásával tudjuk átadni az örökbefogadásról szóló oklevelet a Vadaspark titkárságán! Fontos, hogy ha ajándékba kívánják adni az örökbefogadást, akkor az online örökbefogadásnál az ajándékozott örökbefogadó adatait adják meg és a megjegyzésben tüntessék ezt fel, valamint a kapcsolattartó/ ajándékozó adatait, hogy a meglepetés tökéletesen sikerüljön!DSC_0594

Online örökbefogadás:

Név:

Ha nem magánszemélyként fogad örökbe, a cége vagy a szervezete neve:

Telefonszám:

Email:

Az örökbefogadni kívánt állat neve:

Felajánlás összege:
Ft

Örökbefogadás módja:

Megjegyzés: