Szülinapi buli a Vadasparkban

szülinapi

A Szegedi Vadaspark igazán „állati” helyszínt kínál azoknak, akik gyermekük születésnapi buliját különleges helyen kívánják megtartani.  A buli idején, az állatetetések alkalmával olyan helyekre is bevisszük a gyerekeket, ahova más alkalommal, látogatóként nincs mód (például zsiráfkifutó). Érdekes, zoopedagógus által vezetett programok közül választhatnak, amelyekre 4 és 14 év közötti gyermekeket várunk az alábbi lehetőségekkel:

Állati rejtélyek: Manó-nyomoZOO (időtartam: 3 óra).
Ajánlott korosztály: 4-5 éves kor
A program része egy séta a bejárattól az Oktatóközpontig állatetetésekkel, majd egy kalandos nyomozásban vehetnek részt a gyerekek választható két témával:
a, Nyomozás a rejtélyes gilával
b, Nyomozás a mindentudó pirájával

 


Állati rejtélyek- Kis detektívek nagy kalandja
(időtartam: 3 óra).
Ajánlott korosztály: 5-7 éves kor
A program része itt is egy séta a bejárattól az Oktatóközpontig állatetetésekkel, a kalandos nyomozás választható két témája pedig:
a, Nyomozás az aranyarcú gibbonnal
b, Nyomozás a tapasztalt tapírral

 Állati rejtélyek- Detektívek akcióban (időtartam: 3 óra)
Ajánlott korosztály: 7-14 éves kor
Programunk egy sétával kezdődik, melynek során a gyerekek állatokat etethetnek és nyomozhatnak az eltűnt barát után – a három lehetőség közül egyet-egyet lehet választani:
a, Az elveszett barát: Ázsia-ház
b, Az elveszett barát: Dél-Amerika-ház
c, Az elveszett barát: Medve-ösvény

 

Építs állatkertet! (időtartam: 3 óra)
Ajánlott korosztály: 4-14 éves korig
Ebben a programban a hangsúly az állatetetésekre helyeződik, itt az előző programokhoz képest több állattal találkozhatnak a résztvevők. Utána fontos feladatuk van a gyerekeknek: a séta közben fellelt „állatoknak” kell állatkertet építeni az Oktatóközpont játszószobájában. A nagyobbak egy interaktív természet- és környezetvédelmi játékban vehetnek részt.

 A fenti foglalkozásokat az év mindegyik napján meg tudjuk tartani.

Az „Építs állatkertet!” c. programunk csak jó időben, tavasztól őszig tartható.

Az állatkerti születésnap időtartama 3 óra. Ha a Vadaspark részéről egy fő biztosítja a programot, akkor a szolgáltatás ára 2024. március 15-től hétköznap tartott bulira 38.500.-Ft, hétvégén 44.000.-Ft. (Kérjük a program előtt egy héttel a Vadaspark Főbejáratánál lévő pénztárban befizetni!) Ezen kívül a belépőjegyek: 15 főig 2.300 Ft/gyermek, 15 fő felett 2.200 Ft/gyermek. A gyerekcsoport mellé 2 fő kísérő szülőnek a belépő 1.200 Ft/fő, rajtuk kívül minden további felnőttnek, nyugdíjasnak, diáknak –akik a születésnapi rendezvényen részt vesznek – az aktuális áron kell a belépőjegyet megvásárolniuk (felnőtt 5.300.-Ft./fő, diák-nyugdíjas 3.800.-Ft./fő, gyermek 3.500.-Ft./fő, illetve a 3 év alatti kisgyermek 200.-Ft./fő). Ezt a születésnapi buli napján, a program indulásakor kell kifizetni szintén a Vadaspark Főbejáratánál lévő pénztárban. SZÉP-kártyát csak a belépődíjak kifizetésére tudunk fogadni.

Az ünnepelt szülinapos tortával való felköszöntésére  a Vadaspark Természetvédelmi Oktatóközpontjában (Borjúfóka bemutató mögötti épület) van lehetőség, amelyhez a Vadaspark a megterített asztalt, az evőeszközöket és a tányérokat biztosítja. A tortát és egyéb enni- illetve innivalót a szülinapos szülőknek kell hozni. (Ezek Oktatóközpontban való elhelyezése fél órával a buli megkezdése előtt lehetséges.)

 

Jelentkezni kizárólag emailben a zoopedagogia@zooszeged.hu címen vagy online jelentkezéssel! Szabad időpontokról itt tájékozódhat. Kérjük, hogy a felületen nevezze meg azt a programot is, melyet igénybe szeretne venni!

szulinap