Rață fluierătoare chiliană

Pagina este în curs de actualizare! Vă mulțumim pentru răbdare!

Photo: Charles J. Sharp – Sharp Photography, sharpphotography.co.uk

Și ei locuiesc aici

Sturn albastru-metallic

Sturn albastru-metallic (Lamprotornis chalybaeus) Ordin: PasseriformesClasă: Sturnidae O pasăre întâlnită în pădurile deschise din Africa. Se hrănește în principal cu semințe, fructe de pădure și nevertebrate....

Bufnița polară

Bufnița polară (Bubo scandiacus) Ordin: StrigiformesClasă: Strigidae IUCN Red list: VU (Vulnerable) II. Habitat Bufnița de zăpadă este o specie de bufniță mare și ușor de recunoscut din zona...

Nandu

Nandu (Rhea americana) Ordin: StruthioniformesClasă: Rheidae IUCN Red list: NT (Near threatened) II. Habitat Amerika de Sud. Informaţii Dieta: semințe, fructe, insecte Habitat și reproducere: Nandu este cea mai mare specie...

Rață mică

Rață mică (Anas crecca) Ordin: AnseriformesClasă: Anatidae O specie care cuibărește în mare parte din Eurasia și iernează mai la sud, în sudul Europei, Africa și...

Tatuul brazilian

Tatuul brazilian (Suricata suricatta) Habitat: Păduri uscate și pajiști din America de SudHrană: Insectivor Tatuul cu trei benzi din sud, cunoscut și sub numele de mataco,...