Rață mică (Anas crecca)
Ordin: AnseriformesClasă: Anatidae
O specie care cuibărește în mare parte din Eurasia și iernează mai la sud, în sudul Europei, Africa și...
Papagalul african jako (Psittacus erithacus)
Ordin: PsittaciformesClasă: Psittacidae
IUCN Red list: EN (Endangered)
I.
Habitat
Papagalul african jako este nativ din Africa ecuatorială.
Informaţii
Dieta: omnivor, fructe, nuci și semințe, inclusiv...
Addax (Addax nasomaculatus)
Ordin: ArtiodactylaClasă: Bovidae
IUCN Red List: CR (Critically endangered)
I.
Habitat
Regiuni semideșertice și deșerturi nisipoase sau stâncoase din Africa
Informaţii
Addaxul a fost descris pentru prima dată...
Cacadu cu creastă roz (Eolophus roseicapilla)
Ordin: PsittaciformesClasă: Cacatuidae
IUCN Red list: LC (Least Concern)
II.
Habitat
Cacadu cu creastă roz este răspândit pe întreg teritoriul Australiei, cu excepția...