Ghepard (Acinonyx jubatus)
Ordin: CarnivoraClasă: Felidae
IUCN Red list: VU - Vulnerable
I-II.
Habitat
Savanele Africii și Asiei, deși în Asia este considerat aproape dispărut
Informaţii
Femelele de ghepard trăiesc de...
Pinguinul african (Spheniscus demersus)
Ordin: SphenisciformesClasă: Spheniscidae
IUCN Red list: EN (Endangered)
II.
Habitat
Pinguinul african este singura specie de pinguin întâlnită în Africa, locuind în regiunile de coastă...
Sturn de savană (Cosmopsarus unicolor)
Ordin: PasseriformesClasă: Sturnidae
Trăiește în grupuri de 3–10 indivizi în centrul Tanzaniei, în savane deschise, tufișuri și păduri rare. Se hrănește...