Pecari (Pecari tajacu)

Pagina este în curs de actualizare! Vă mulțumim pentru răbdare!

Și ei locuiesc aici

Oaie cameruneză

Oaie cameruneză (Ovis aries) Oaia cameruneză este o rasă de oi domestice de talie mică, rezistentă, originară din Africa de Vest. În regiunea sa de...

Ghepard

Ghepard (Acinonyx jubatus) Ordin: CarnivoraClasă: Felidae IUCN Red list: VU - Vulnerable I-II. Habitat Savanele Africii și Asiei, deși în Asia este considerat aproape dispărut Informaţii Femelele de ghepard trăiesc de...

Șoarece-pitic

Șoarece-pitic (Micromys minutus)

Pinguinul african

Pinguinul african (Spheniscus demersus) Ordin: SphenisciformesClasă: Spheniscidae IUCN Red list: EN (Endangered) II. Habitat Pinguinul african este singura specie de pinguin întâlnită în Africa, locuind în regiunile de coastă...

Sturn de savană

Sturn de savană (Cosmopsarus unicolor) Ordin: PasseriformesClasă: Sturnidae  Trăiește în grupuri de 3–10 indivizi în centrul Tanzaniei, în savane deschise, tufișuri și păduri rare. Se hrănește...