Rață fluierătoare chiliană
Pagina este în curs de actualizare! Vă mulțumim pentru răbdare!
Photo: Charles J. Sharp - Sharp Photography, sharpphotography.co.uk
Leopard zăpezilor (Panthera uncia)
Ordin: CarnivoraClasă: Felidae
IUCN Red List: VU (Vulnerable)
I.
Habitat
Visoke planine Centralne Azije
Informaţii
Leopardul zăpezilor trăiește în cei mai înalți munți ai lumii, de obicei...
Rața leșească (Cairina moschata)
Ordin: AnseriformesClasă: Anatidae
IUCN Red list: -
Domesticire
Strămoșul raței leșești, rața leșească sălbatică, este originar din America Centrală și de Sud. Astăzi,...
Marmoset argintiu (Mico argentatus)
Habitat și areal de distribuție: Marmosetul argintiu este întâlnit la sud și la est de fluviul Amazon, în regiunile estice ale...