Țestoasa aligator (Chelydra serpentina)

Pagina este în curs de actualizare! Vă mulțumim pentru răbdare!

Și ei locuiesc aici

Cerb lopătar persan

Cerb lopătar persan (Dama mesopotamica) Habitat: Păduri și desișuri de-a lungul râurilor din Asia Hrană: Ierbivor Cerbul lopătar persan se numără printre cele mai rare mamifere din...

Cain de tufis,

Cain de tufis (Speothos venaticus) Pagina este în curs de actualizare! Vă mulțumim pentru răbdare!

Strut

Struț (Struthio camelus) Ordin: DiprotodontiaClasă: Macropodidae IUCN Red list: LC (Least Concern) II. Habitat Africa Informaţii Dieta: Se hrănesc în principal cu semințe, arbuști, iarbă, fructe și flori. Struțul este în prezent...

Cangur Bennet

Cangur Bennet (Notamacropus rufogriseus) Ordin: DiprotodontiaClasă: Macropodidae IUCN Red List: LC (Least concern). Habitat Zone cu tufișuri și vegetație deasă din Australia Informaţii Australia este renumită pentru fauna sa unică,...

Rață lingurar

Rață lingurar (Spatula clypeata) Ordin: AnseriformesClasă: Anatidae O specie migratoare răspândită în mare parte a Europei, Asiei și Americii de Nord. Preferă apele puțin adânci, mâloase,...