Rață de Bahamas

Pagina este în curs de actualizare! Vă mulțumim pentru răbdare!

Și ei locuiesc aici

Jaguar,

Jaguar (Panthera onca)  Habitat: Păduri tropicale și mlaștini din America Hrană: Carnivor Jaguarul este un animal puternic, cu labe și gheare mari, iar mușcătura sa este a...

Kea

Kea (Nestor notabilis) Ordin: PsittaciformesClasă: Strigopidae IUCN Red list: EN (Endangered) II. Habitat Kea este o specie endemică a regiunilor împădurite și alpine din Insula de Sud a Noii...

Șobolanul-cârtiță golaș

Șobolanul-cârtiță golaș (Heterocephalus glaber) Habitat: Șobolanii-cârtiță golași populează tuneluri subterane din pajiștile și savanele din estul Africii.Dietă: Aceștia se hrănesc cu plante geofite, cum ar...

Strut

Struț (Struthio camelus) Ordin: DiprotodontiaClasă: Macropodidae IUCN Red list: LC (Least Concern) II. Habitat Africa Informaţii Dieta: Se hrănesc în principal cu semințe, arbuști, iarbă, fructe și flori. Struțul este în prezent...

Barza neagră

Barza neagră (Ciconia nigra) Ordin: CiconiiformesClasă: Ciconiidae IUCN Red list: LC (Least Concern) II. Habitat Africa, Europa, Asia Informaţii Distribuție și migrație: Barza neagră este prezentă în peste 100 de țări...