Sturn de savană (Cosmopsarus unicolor)

Ordin: Passeriformes
Clasă: Sturnidae

 Trăiește în grupuri de 3–10 indivizi în centrul Tanzaniei, în savane deschise, tufișuri și păduri rare. Se hrănește cu insecte, păianjeni și viermi. În caz de pericol, grupul se ridică în aer însoțit de fluierături puternice. Cuibul este sferic și construit din iarbă.

Conform Listei Roșii IUCN, are statutul LC (risc scăzut).

Fotó: Yathin S Krishnappa
Și ei locuiesc aici

Papagalul african jako

Papagalul african jako (Psittacus erithacus) Ordin: PsittaciformesClasă: Psittacidae IUCN Red list: EN (Endangered) I. Habitat Papagalul african jako este nativ din Africa ecuatorială. Informaţii Dieta: omnivor, fructe, nuci și semințe, inclusiv...

Cain de tufis,

Cain de tufis (Speothos venaticus) Pagina este în curs de actualizare! Vă mulțumim pentru răbdare!

Lamă,

Lamă Pagina este în curs de actualizare! Vă mulțumim pentru răbdare!

Zebră de câmpie

Zebră de câmpie (Equus quagga) Ordin: PerissodactylaFamilie: Equidae IUCN Red list: NT (Near Threatened) Habitat Savane Afrike Informaţii Modelul și nuanțele dungilor la zebre diferă între subspecii, iar chiar și...

Șoarece-pitic

Șoarece-pitic (Micromys minutus)